Kamp jezika i narodopisa
Nyelvi és népismereti tábor

images

Tisztelt Szülők és Tanulók!

Iskolánk, Nakovich Mihály Általános Iskola nagy hangsúlyt fektet tanulóink nyelvtudására. Elsősorban a horvát nyelv elsajátítására és a hagyományok megismerésére.

Ezt a nyári tábort, Velikában Horvátországban fogjunk megszervezni  a június végén,  és elsősorban az ötödikes tanulóinkra gondoltunk.

Hét napon keresztül az intenzív horvát nyelvtanfolyamon kívül kézműves foglalkozások, tánc és ének tanulások, sportolás és kirándulás vár a résztvevő tanulóinkra.

A helyi Ivan Goran Kovačić Általános Iskola tanulóival közösen több foglalkozást is tartunk. Reméljük, hogy alkalom nyílik ezáltal tanulóinknak a horvát nyelv gyakorlására és barátságok is kötődnek majd, amelyek a mai modern technikát kihasználva napi kapcsolattá is alakulhatnak. Ami további nyelvtanulási lehetőséget nyújt.

Úgy érezzük, hogy ez a nyári  program egy értékes és hasznos program lesz tanulóink számára. A tábor megszervezése folyamatban van.

A további információt a táborral kapcsolatban május elején közlünk.

Üdvözlettel a szervezők

A tábor az Emberi Erőforrás Minisztériumának 250 000 Ft-os és a Kópháza Horvát Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával jött létre.

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Egyházi és Nemzetiségi Támogatások Igazgatósága

Pályázati azonosító: NEMZ-TAB – 15-0237

tabor-velika

to top