Obnovljenje kuhinje
Konyhafelújítás

Az óvoda átvételével együtt az iskolához került a konyha is. Sajnos, mind az épület, mind az eszközök állapota, megléte kifogásolható volt, és az előírásoknak nem volt megfelelő. Ezért kérelemmel fordultunk az Emberi Erőforrások nemzetiségi feladatokért felelős államtitkárához, hogy a felújítási munkákat támogassa. Nagy örömünkre Soltész Miklós államtitkár úrtól 6,5 millió ft támogatást kaptunk. Így tudtuk elkezdeni a felújítást. A munkák során megújult a világítás, a vízvezetékrendszer, egybenyitottunk kisebb raktárakat, így tágasabb lett a konyha tere. A főzőtér új csempe- és padlóburkolatot kapott.

Fagyasztószekrényt, munkaasztalokat, burgonyakoptatót, mosogatógépet, melegentartópultot szereztünk be. A raktárakban új polcrendszert szereltünk. Nyílásokat falaztunk be, és ajtókat nyitottunk. Így egy praktikusabb, jobban kihasználható, tágas, világos konyhát kaptunk.

Sajnos, a megkezdett felújítás nyomán egyre- másra újabb javítanivalók bukkantak fel. Ezek végül az összköltséget 10 millió ft fölé emelték. Köszönjük a kópházi képviselőtestületnek, hogy a munkák egy részét anyagilag támogatták!

to top