Tankönyv

Kedves Szülők!
A 17/2014. (III.12.) EMMI rendelet alapján iskolánk tanulói ingyen kapják tankönyveiket az idei évhez hasonlóan a 2018/2019-es tanévben is.
Az első és második osztályosok tankönyvcsomagját, illetve a felsőbb évesek munkatankönyveit, munkafüzeteit és német nyelvkönyveit nem kell visszahozni a tanulóknak. A felsorolt könyveken kívül a többit a tanév végén vissza kell hozni, mivel könyvtári állományba vettük, és a 2018/19-es tanévtől tartós tankönyvként ezeket újra használják a gyerekek.
Ha szeretnék az ezévi tankönyveket megtartani, illetve a következő tanévre is szeretnének saját tulajdonú tankönyveket, akkor lehetőségük van ezeket megvásárolni a Kello Webáruházán (tankönyvrendelési felület) keresztül (webshop.kello.hu). Ebben szívesen segítünk. Ha kérdésük van, forduljanak Tauber Nikolett tanárnőhöz.
Azokat a tankönyveket, amelyeket nem kellő gondossággal használtak a tanulók, megrongálódtak, tönkrementek a helytelen használat miatt, ki kell fizetni, vagy a már említett KELLO-szülői felületen meg kell rendelni, és az iskolába a tankönyvet beadni.

to top