Farsang

Farsangi bál

Egy péntek délután volt az iskolánk farsangi bálja. Az alsósoknak 3 órától – 6 óráig mulathattak. Mindenki  beöltözött.A 4. osztályosok közösen adtak elő egy táncos, zenés produkciót. A fiúk Barbienak öltöztek, a lányok pedig Kennek. Egész délután jó zene szólt, volt karaoke, táncverseny, lufidurrantás, tombola, a büfében szendvicset, üdítőt és süteményt vehettünk.Az alsós farsang után kezdődött a felsősök farsangja, ahol a tanárok és a felsős osztályok adtak elő különböző produkciókat. Nagyon jól éreztük magunkat sokat táncoltunk, ettünk és ittunk. Remélem jövőre is ilyen jó bulink lesz.

Kocsis Mihály

4.osztály

 

Farsang

 

2013. január 8-án (pénteken) volt a mi várva várt farsangunk!

Délután 3 órakor kezdődött a kicsiknek, akik először felvonultak és bemutatták a csodálatosabbnál csodálatosabb jelmezeiket majd 6 óráig táncoltak, tombolán ajándékokat nyertek, énekeltek, jól érezték magukat. Majd 6 órakor kezdődött a felsősöké. Először az 5. majd a 6. 7. és végül a 8. osztály mutatta be az előadását! Nagyon tetszett mindegyik. Amikor mindenki megpihent egy kicsit, majd kezdődött a tánc.  Mindenki jól érezte magát, az meg pláne jó volt benne, hogy a Petitől kedvünkre kérhettünk zenét. A nyolcadikosok különösen ki akarták használni az alkalmat a táncra, mert nekik ez volt az utolsó farsangjuk. Tombolán mindenki nyert, aki vett. Én egy tiniknek szóló szakácskönyvet nyertem, aminek örültem, mert szeretek főzni. Aztán következett a táncverseny, amit megnyertem és kaptam egy üveg gyerekpezsgőt. Nagyon örültem neki, majd limbóztunk levezetésként.

Nagyon gyorsan eltelt az idő, de ez volt a legjobb farsangunk!

Markó Dorina

7. osztály

 

Farsang

 

Az idei farsangon számos kitűnő produkciót láthattunk.

Az alsó tagozatosok közül az első, második és a harmadik osztály egyénileg öltözött be. Mindegyik jelmez egyedi és rendkívül érdekes volt. Egy-kettő gyereket fel se lehetett ismerni olyan titokzatos volt a jelmezük. A negyedik a Barbie Girl-re adott elő egy érdekes produkciót, amelyben a fiúk lányoknak, a lányok pedig fiúknak öltöztek be. Az alsós farsang 3 órától 6 óráig tartott. Ezután kezdődött a felsősök farsangja, amely 6 órától 9 óráig tartott . Itt az osztályok felléptek . Az ötödik osztály bohócnak öltözött be. A hatodik osztály Michael Telo Ai se eu te pego számára adtak elő egy tánc jelenetet. A hetedik osztály több zenére adta elő sötétben világító produkciójukat, amely össze volt mixelve.  A nyolcadik osztály egy orosz néptánc csoport volt és a Kakalin-t táncolták.

Az iskola tanulói, velem együtt jól érezték magukat.

 

Szabó Dia

8. osztály

to top