Podupiranja / Támogatóink

Naša zaklada – Alapítványunk

kuratorijska predsjednica – kuratóriumi elnök: Szalayné Bruckner Andrea
člani – tagok: Feldmann Róbertné, Giczi Éva, Klemensits Ingrid, Pete-Pikó Józsefné
porezni broj – adószám: 18528453-1-8

Roditeljska zajednica – Szűlői Munkaközösség

Škola ima jako dobar odnos s roditelji. Na naši priredba (dičji dan, mesopust, bal, itd…) pomažu, još i samostalne programe organiziraju, a dohotke školi daruju. Člani roditeljske zajednice redovito skupadojdu, da se dogovoru ča je za djelati, ča su aktualne zadaće. Od 2004/2005. školskoga ljeta RZ financira tečaj za metodiku učnja za 7.-8. razrede, da naša dica dostanu pomoć za čim uspješniju domaću pripravu. Od dohotkov roditeljske zajednice smo izgradili naš školski radio, a zvana toga su med drugimi i roditelji podupirali izgradnju sobe za stolni tenis.

A szülőkkel az iskolának nagyon jó a kapcsolata. Rendezvényeinken (gyereknap, farsang, bál, stb…) segítenek, sőt önálló programokat is szerveznek, melyeknek bevételeit az iskolának ajánlják fel. A Szülői Munkaközösség tagjai rendszeresen összegyűlnek megbeszélni a tennivalókat, az aktuális feladatokat. A 2004/2005-ös tanévtől a SZM finanszírozza a 7.-8. osztályosok részére a tanulásmódszertan-tanfolyamot, hogy segítséget kapjanak gyerekeink a minél eredményesebb otthoni felkészüléshez. A szülői munkaközösség bevételeiből építettük ki az iskolarádiót, valamint hozzájárultak a szülők a pingpongszoba építési költségeihez is.

OVIM PUTEM SE ISTO ZAHVALJUJEMO ANGAŽIRANIM RODITELJEM ZA NJEVO DJELO I POMOĆ!
EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK A LELKES SZÜLŐK MUNKÁJÁT, SEGÍTSÉGÉT!

predsjednica – elnök: Takács Szilvia

A Szülői Munkaközösségben minden osztályt két szülő képvisel. Az SzM tag segíti az osztályfőnök munkáját, aktivizálja a szülőket, mind az osztályok, mind az iskola vagy éppen a falu rendezvényein való részvétellel, segítséggel. Az SzM segítségével zajlik le a gyerekek farsangi mulatsága. A Munkaközösség legnagyobb rendezvénye a Szülők Bálja. Ennek a két rendezvénynek a bevételéből támogatjuk a különböző iskolai programokat, rendezvényeket.

– A szeptemberben érkező kis elsősöknek az iskola emblémájával ellátott pólót ajándékozunk az évnyitón.
– A falu szüreti rendezvényén is aktívan részt veszünk (sütemény sütés, árúsítás, felvonulás).
– Az alsósok Mikulás ünnepségét is az SzM támogatásával rendezik meg iskolánk pedagógusai.
– A farsangkor az ötletes jelmezeket, az osztályok produkcióit jutalmazzuk (mozi, korcsolyázás).
– Az SzM támogatásával kerül megszervezésre a felső osztályokban 3 évente a mohácsi kirándulás, ahol a gyerekek részt vesznek a Busójáráson.
– Tanév végén a Diákönkormányzat gyereknapi rendezvényén veszünk részt. Itt az aktív szülők segítségével ebédet készítünk a gyerekeknek.
– Ezen kívül minden évben a 7. és 8. osztályos tanulóknak egy Tanulásmódszertan tanfolyamot finanszírozunk.

Megpróbálunk minden rendezvényen, jótékonysági megmozduláson, ünnepségen részt venni, segédkezni.
Köszönjük a lelkes, és segítőkész szülők munkáját, segítségét!

Takács Szilvia, SzM elnök

to top