Akcija pobiranja božićnih darov!
Mosoly Manók

Tisztelt Szülők!
Iskolánk ebben a tanévben is csatlakozik a “Mosoly Manók” karácsonyi ajándék- gyűjtő akcióhoz.
Kérjük Önöket,a plakát alatti útmutatások szerint támogassák akciónkat!
A gyűjtés időpontja:2021 nov.26-dec.06-ig.
Az elkészített csomagokat az iskolában  Alojzia tanár néninek adhatják le a diákok!
Ne feledjük,adni jó!                     
  Köszönettel:  DÖK

A MOSOLYT CSAK A TE SEGÍTSÉGEDDEL
TUDJUK ELŐVARÁZSOLNI!

1

Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot! Kérünk, hogy NE tegyél a dobozra masnit vagy szalagot!

2

  1. november 25. és 2021. december 6. között vidd be az iskolába a dobozt és add oda a Kapcsolattartó tanárodnak!A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából. A csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cmméretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max. 50 cm hosszú, max. 50 cm magas). Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elhozni.

3

Ha a csomagot bevitted az iskoládba, további teendőd nincs.
A csomagok célba juttatását a tanárod segítségével mi intézzük. A te dolgod már csak a jóleső mosoly, hogy segítettél! A csomagok elszállítását kizárólag az iskola alá regisztrált tanár tudja megrendelni a www.pontvelem.hu oldalra belépve, a SegítsVelem alatt található karácsonyi gyűjtés oldalán.

to top