Erzsébet napközi tábor

Iskolánk 4. és 5. osztályos tanulói augusztus 21-25. között Attila bácsival, Kata nénivel és Letti nénivel Erzsébet napközi táborban vettek részt.

A pályázat biztosítja a táborban résztvevő gyermekek számára a napi négyszeri étkezést és a sok izgalmas, érdekes programot.

A tanulók boboztak, kenutúrán vettek részt, ahol bizonyíthatták kitartásukat és társaikkal való együttműködésüket. Madárlesen sok érdekességet hallhattunk a Fertő táj madarairól, megfigyelhettük őket élőhelyükön.

A nagy melegben a Lővér strandon hűsöltünk, birtokba vettük a medencéket és csúszdákat.

Pénteken Bakonybélbe utaztunk, ahol a Szent Mauríciusz Monostorban könyvkötő foglalkozáson vettünk részt. Megtekintettük a Pannon Csillagdát, ahol egy speciális távcső segítségével belenézhettünk a Napba.

Kirándulásunk végén elsétáltunk a Szentkúthoz.

Sok élménnyel gazdagodtunk a tábor ideje alatt. A gyermekek vidám nevetésétől hangos táborunk egy hete hamar véget ért. Már tervezzük a jövő évi táborunk programjait.

Nagyon jó érzés volt nekünk tanároknak, mikor a buszról leszállva a gyermekek és szüleik megköszönték a tábor szervezését.

 

Učenici 4. i 5. razreda naše škole krajem kolovoza proveli su jedan tjedan u Eržebet taboru. Na programu su bili vožnja bobom, vožnja kanum, izlet na Nežidersko jezero – promatranje ptica, kupanje na plaži u Šopronu i cjelodnevni izlet u Bakonybel gdje smo posjetili zvjezdaru i Szentkut. Pošto smo uživali u taboru, već planiramo program za slijedeću godinu. Bilo nam je ugodan osjećaj kada su se i djeca i njihovi roditelji zahvalili na organiziranju tabora.

 

Tanulóink véleményei mutatják táborunk sikerét:

„Az volt a legjobb, hogy egy összeszokott csapat lettünk.” (Tóth Izabella, 6.osztály)

„Nagyon élveztem a tábort! Csütörtök volt a kedvencem, a strandolás.” (Németh Izabella, 5.osztály)

„A legjobb élményem Bakonybélben a monostorban a könyvkötés és a Csillagda volt. A strandon is nagyon jól éreztem magam, és az ebédre kapott hamburger, isteni finom volt. A tábor számomra hatalmas élmény volt!” (Grubits Ármin, 6.osztály)

„Nagyon finomak voltak az ételek! A bob volt a kedvencem.” (Rehák Szabolcs, 5.osztály)

„A kenuzás fantasztikus volt. Mi a nagy kenuban voltunk és mi voltunk a leggyorsabbak!” (Egresits Panna 6.osztály)

„A legjobb az volt, hogy a barátaimmal lehettem.” (Fung Dávid, 6.osztály)

to top