Pénz7

PÉNZ7 
A pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete
2018. MÁRCIUS 5-9.

Iskolánkban a pénzügyi és vállalkozói témahét, vagyis a Pénz7 2018. március 5-9. között kerül megrendezésre, melynek keretében a pénzügyi kultúrával összefüggő tanítási órákat, foglalkozásokat tartunk.

 

A 2018-as Pénz7 pénzügyi témája az „Okosan a hitelekről”, amely kiemelten fontos ismeretanyag a mindennapi pénzügyek terén.

A tanórai programok számos játékos, interaktív kísérőprogrammal egészülnek ki, hogy a diákok ez irányú tudása minél szélesebb eszköztár segítségével bővülhessen.  

 

A program célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyek iránt érdeklődő diákokat ismereteik bővítésében, és felhívja a figyelmüket a mindennapi pénzügyi tudatosságra.

 

NOVČANI TJEDAN

Financijska svijesnost i upravljanje novcem

5.-9. ožujka 2018. március 5.

 

U našoj školi, tjedan financijske i poduzetničke teme, naime Novčani tjedan (Pénz7) održat će se 5-9. ožujka 2018. godine. Imat ćemo nastave i okupacije vezano uz financijsku kulturu.

 

Tema Novčanog tjedna 2018. je „Pametno o kreditima”, što je vrlo važna tema u svakodnevnim financijama.

Programi uključeni u nastavu sadržat će brojne interaktivne igre, koje pomažu učenicima proširiti znanje.

 

Cilj programa je pomoći učenicima koji su već od mlade dobi zainteresirani za to, da prošire svoje znanje i da obrate pozornost na svakodnevnu financijsku svijest.

 

 

to top