Naticanje
Verseny

Kedves Diákok és Szülők !

Szeretettel várunk a XVI. Nemzetközi Internetes Tanulmányi Versenyünkre!

Jelentkezzetek az ország legnépszerűbb internetes versenyére, hogy egy érdekes és színvonalas játék során, majd egy izgalmas döntővel a legjobbak közé kerülhessetek! A Mintafeladatsorok menüpontnál találhatók tesztsorok, amelyeket bárki megoldhat.

Internetes versenyünkön 1-12. évfolyamig bárki indulhat, és nevezni szinte minden tantárgyból lehet. Sőt! Ha azt a feladatsort, amelynek kitöltésére benevezett a tanuló, legalább 70%-ban helyesen oldja meg, akkor az adott fordulóban további tantárgy tesztsorának ingyenes kitöltésére kap lehetőséget, azaz bónusz feladatsort választhat. Így egy nevezési díjért két tantárgy feladatsorát is megoldhatja!

A legfontosabb tudnivalók: Általános iskolások
A választható tantárgyak száma 16
A fordulók száma 5+1
A verseny díja (tantárgy/fő/év) 3200 Ft
Ingyenes bónusz feladatsor van
Nevezési határidő: 2022. október 17.
Pótnevezésre még 2022. november 25-ig lesz lehetőség.
Az 1. forduló 2022. október 17-től indul.
Nyereményünk a diákok számára!Azok között, akik október 17-ig beneveznek a versenyünkre, 3 db gördeszkát sorsolunk ki! A sorsolás még az őszi szünet előtt megtörténik. A nyereményeket azonnal postázzuk a nyerteseknek, hogy már a szünetben használhassák!

Azoknak a pedagógusoknak, akik legalább 20 tanulót neveznek be fizetősen a versenyünkre, kérésre 1 évre szóló mozaWeb Teacher licenckódot biztosítunk.

Az iskolák számára idén is meghirdetjük pályázatunkat. Figyeljék hamarosan megjelenő felhívásunkat!

Bővebb információért érdemes felkeresni a versenyünk honlapját, a Főoldalon olvasható a versenyfelhívásunk, a részletes Versenyszabályzatunkat pedig itt lehet elolvasni.

Sikeres tanévet és jó versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel:
Pamukné Szirányi Ilona
versenyszervező
to top