Digitális Témahét

Iskolánk részt vett a Digitális Témahét projektben. Április 9-13. között nyolcadikos tanulóink vettek részt. Szalai Balázs véleménye a témahétről:

Szerintem ez egy nagyon  jó feladat volt. Csapatban tudtunk dolgozni és fel tudtuk egymás között osztani a munkát. Nekem személy szerint azért is tetszett ez a feladat mert Bécsről, a kedvenc városomról kellet csinálni. A német része sem volt szerintem túl nehéz. Megtanultuk, hogy például hol lehet vonatjegyet venni. Nekem ez a feladat nem volt nehéz, mert ahogy említettem Bécs a kedvenc városom, ebből kifolyólag jól ismerem. Próbáltunk nem túl komplikált utazást összeállítani, például a Hundertwasserhaus kivételével az összes úticél egy metróvonalnál található meg, az U1-es metróvonal mentén. Mindenkinek voltak ötletei, valakinek a dizájnnal kapcsolatban vagy akár az úticéllal  is. A német nyelvet is tudtuk gyakorolni, vagy akár egy Power Point és Excel táplázat elkészítését is.

Személy szerint nekem a legjobban az összes program közül a Donau city tetszett, ez a kedvenc helyem Bécsben. Ami még nagyon tetszett, hogy személyes tapasztalatok alapján tudtuk összeállítani, ez is az egyik oka, hogy Bécs modern arculatát mutattuk be, közülünk már vannak olyanok, akik jártak a Donauturmban és láthatták a csodálatos panorámát. Örülök, hogy a mi csapatunk programját választotta az osztály J. Annak is örülök, hogy ezzel a feladattal meg tudtuk mutatni ,hogy nem csak Amerikában vannak felhőkarcolók, hogy a mi közelünkben is léteznek ilyen szép ,modern helyek.

Az elkészített projektet és képeket ide kattintva érik el.

to top